Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Despre Polaris

POLARIS M HOLDING

In prezent, compania Polaris isi desfasoara activitatea in 7 orase: Constanta, Targu Jiu, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis. .

Astazi ne mandrim cu o experienta in domeniu de peste 20 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Astfel, compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si creeaza pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.

Prin specificul profesiunii noastre, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea noastra cotidiana o are asupra mediului inconjurator. Ne dorim ca activitatea prestata de noi sa ajute la imbunatatirea mediului inconjurator, motiv pentru care am initiat servicii de colectare separata a deseurilor si de constientizarea a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent am inaugurat in anul 2005 linia de sortare a deseurilor reciclabile.

Diplome si certificari