Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Despre Polaris

Istoric

Istoria Polaris a inceput in urma cu peste 20 ani, in anul 1998, an ce a reprezentant debutul companiei pe piata de profil romaneasca. Polaris castiga licitatia privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii, prin concesiune, a serviciului public de salubrizare si semneaza un contract cu Primaria Municipiului Constanta.

Polaris M Holding a reusit sa se claseze printre cele mai bune companii de salubrizare din Romania deoarece a castigat increderea cetatenilor si clientilor sai, si-a imbunatatit continuu serviciile si a oferit solutii de protejare a mediului. Printre aceste solutii mentionam implementarea actiunilor de colectare separata.

1998
In 1998, Polaris M Holding semneaza contractul de salubrizare cu Primaria Municipiului Constanta, contract valabil pe o perioada de 10 ani.
2004
In mai 2004, Polaris M Holding castiga licitatia deschisa organizata de Primaria Municipiului Arad, in urma careia se semneaza doua contracte de concesiune a serviciilor de salubrizare: serviciul de salubrizare menajera, salubrizare stradala si activitatea de deszapezire in municipiul Arad.
2005
In anul 2005, am construit in Constanta o linie de sortare a deseurilor municipale, utilizand deseuri precum: mase plastice, deseuri de materiale feroase, deseuri de materiale neferoase, deseuri de carton si hartie.
2007
In octombrie 2007, Polaris M Holding incheie contractul pentru serviciul de colectare si transport deseuri menajere cu Primaria Municipiului Targu Jiu.
In octombrie 2007, Polaris M Holding construieste statia de sortare a deseurilor municipale in municipiul Arad.
2008
In anul 2008, in urma castigarii licitatiei deschise cu Primaria Constanta se reinnoieste contractul de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare cu Primaria Municipiului Constanta.
In februarie 2008 -  Polaris M Holding incheie contractul de delegare a gestiunii deseurilor cu Primaria orasului Eforie.
In octombrie 2008 – Polaris M Holding semneaza contractul de prestari servicii de salubrizare cu Primaria orasului Navodari.
In noiembrie 2008 – Polaris M Holding semneaza contractul de salubrizare cu Primaria Municipiului Mangalia, obligatiile incluse in contract cuprind: colectare si transport deseuri menajere, salubrizare stradala, deszapezire si combatere polei.
2010
In septembrie 2010 are loc preluarea subsidiarei din Romania de la UEG Austria si transformarea acesteia in Polaris Mediu - Targu Jiu.
2013
In anul 2013, Polaris M Holding castiga contractul pentru prestari servicii de colectare si transport deseuri municipale, salubrizare stradala, deszapezire si combaterea poleiului in 5 orase din  judetul Teleorman: Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Videle si Zimnicea, precum si in 92 de comune.
In anul 2013, Polaris M Holding semneaza contractul de salubrizare cu Primaria Alba Iulia, contract ce include servicii de: colectare, transport deseuri municipale, salubrizare stradala, deszapezire si combatere polei.
In 2013 compania Polaris M Holding– Arad primeste Premiul de Excelenta, categoria „CETATE”, in cadrul campaniei „Orasul Reciclare".
2014
In februarie 2014, Polaris M Holding incheie contractul de delegare a gestiunii prin concesiune a serviciului de salubrizare cu Primaria orasului Bumbesti Jiu.

In septembrie 2014, Polaris M Holding semneaza  contractul pentru serviciul de salubrizare cu Consiliul Judetean Timis, contract in care sunt incluse o serie de activitati.

In octombrie 2014, Polaris M Holding castiga licitatia cu Primaria Municipiului Slobozia pentru serviciul de colectare si transport deseuri menajere.