Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Despre Polaris

Viziune si valori

Compania Polaris M Holding este intr-o continua dezvoltare, iar dovada o reprezinta extinderea in 8 orase si 2 judete ale tarii: Constanta, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis. Acest lucru este posibil datorita respectarii unei strategii clare de actiune si a unei viziuni bazate pe protectia mediului, pe serviciile de inalta calitate si pe profesionalismul angajatilor nostri.

 

Strategia companiei Polaris este fundamentata pe valori bine definite care ne ghideaza activitatea:

  • Urmarim atingerea telurilor propuse: cetateni si clienti multumiti, cat si rolul de lider pe piata de profil, motiv pentru care incercam sa ne modernizam serviciile in mod continuu.
  • Demaram programe de CSR (Responsabilitate Social Corporativa) deoarece vrem sa transmitem ideea de comportament responsabil intr-un context in care mediul joaca un rol esential.
  • Ne mandrim cu transparenta actiunilor noastre, cu profesionalismul serviciilor prestate, cu competitivitatea si eficienta noastra.
  • Investim permanent in angajatii nostri oferindu-le posibilitatea de a participa gratuit la programe de informare si instruire.
  • Investim permanent in parcul nostru auto, achizitionam autovehicule, echipamente si utilaje moderne cu o clasa de poluare cat mai scazuta Euro 4, Euro 5, Euro 5 EEV si Euro 6.

Misiunea companiei Polaris este de a construi un viitor mai curat impreuna cu locuitorii oraselor in care-si desfasoara activitatea de salubritate.

Politica companiei noastre vizeaza imbunatatirea conditiilor de viata ale populatiei prin crearea unui mediu curat. Aceasta reprezinta modalitatea corecta de a mentine sanatatea populatiei si curatenia oraselor in care prestam servicii de salubritate.

 

Politica Polaris se bazeaza pe urmatoarele obiective:

  • Reducerea cantitatii de gunoi depozitata la rampa ecologica prin recuperarea deseurilor reciclabile.
  • Responsabilizarea cetatenilor prin demararea actiunilor de colectare separata a deseurilor municipale.
  • Promovarea calitatii in prestarea serviciului de salubrizarea si informarea periodica a cetatenilor asupra politicii de dezvoltare a companiei.
  • Promovarea unui comportament ecologic din partea angajatilor nostri si al locuitorilor oraselor in care prestam servicii de salubritate.