Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Media

CSR (Responsabilitate social corporativa)

Obiectivele noastre – Impreuna pentru un mediu sanatos!

Compania Polaris M Holding este constienta de responsabilitatea pe care o are fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea si fata de dezvoltarea societatii, acesta este si motivul pentru care am demarat o serie de evenimente care au drept punct de plecare protejarea mediului inconjurator.

 

Obiectivele noastre sunt:

  • gasirea de solutii si servicii „eco” pentru protejarea mediului;
  • implementarea de proiecte care vizeaza schimbarea mentalitatii cetatenilor cu referire  la responsabilizarea fata de mediu;
  • dezvoltarea unei infrastructuri de colectare separata si reciclare a deseurilor.

Sustenabilitatea privind mediul inconjurator - Impreuna pentru generatiile viitoare!

Sustenabilitatea este un principiu care ne ghideaza activitatea. Credem intr-un viitor mai bun pentru copiii nostri si din acest motiv ne desfasuram activitatea incercand sa avem un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator, demaram proiecte de colectare separata si responsabilizam populatia. Toate aceste actiuni au singur scop: un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.

Implicarea noastra – Impreuna pentru un mediu curat!

De-a lungul timpului, am incercat sa promovam un comportament ecologic care sa ajute la schimbarea atitudinii societatii fata de mediul inconjurator. Din acest motiv am organizat evenimente de ecologizare in orasele in care detinem puncte de lucru si am implicat copiii deoarece ei reprezinta viitorul si cu ei incepe schimbarea mentalitatii.

Am initiat actiuni de responsabilizare a populatiei  in ceea ce priveste pastrarea curateniei orasului, a plajelor, a litoralului romanesc deoarece obiectivul nostru este de a mentine un oras curat si sanatos, alaturi de locuitorii acestuia.