Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Protejarea Mediului

Colectare Separata

Angajamentul si atitudinea proactiva fata de mediu a companiei  Polaris M Holding sunt demonstrate prin activitatea permanenta pe care o desfasoara in domeniul colectarii separate si a sortarii deseurilor in vederea reciclarii. Acest proces s-a putut desfasura odata cu infiintarea statiei de sortare a deseurilor municipale din Constanta si a statiei de sortare din Arad.
Pentru a reduce cantitatea de deseuri depozitata la rampa ecologica, Polaris a demarat o serie de proiecte ce vizeaza colectarea separata: „Sacul galben” si depozitarea deseurilor in containere de tip „Igloo” .

SACUL GALBEN

Principiul dupa care ne ghidam este unul simplu: colectam separat pentru ca astfel deseurile municipale pot deveni resurse reutilizabile. In acest fel economisim energie si in acelasi timp prevenim si reducem impactul negativ asupra mediului. Pornind de la acest principiu, in septembrie 2011, a fost initiata in municipiul Constanta actiunea de colectare separata denumita „Sacul galben”, actiune care este in derulare si in momentul actual si care a fost extinsa in toate orasele in care avem puncte de lucru.

citeste mai mult...

CONTAINERE DE TIP IGLOO

Colectarea separata a deseurilor este solutia pe care trebuie s-o aplicam cu totii pentru protejarea mediului si presupune depozitarea deseurilor in locuri special amenajate in vederea reciclarii.

Polaris M Holding a incheiat un acord tripartit, cu firma Eco Rom Ambalaje si primariile, municipiile in care presteaza servicii ca operator de salubritate, cu scopul de a colecta separat deseurile de ambalaje. Obiectul colaborarii cu firma Eco Rom Ambalaje consta in furnizarea de containere de tip Igloo. Sunt puse la dispozitia locuitorilor recipiente cu etichete care precizeaza exact tipul deseurilor ce se pot depozita in recipientul respectiv. Acestea sunt amplasate in locuri speciale, usor accesibile cetatenilor.

citeste mai mult...

Evenimente CSR