Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Salubrizare

PUNCTE DE LUCRU

 

CONSTANTA

Polaris M Holding isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Muncipiului Constanta . Contractul  este reinnoit in anul 2008 si isi mentine valabilitatea in prezent.

Compania Polaris asigura aproximativ 600 locuri de munca in municipiul Constanta.
Pentru ca ne dorim sa traim intr-un mediu curat si sanatos, compania Polaris M Holding isi aduce contributia in domeniul colectarii separate si sortarii in vederea reciclarii a deseurilor municipale.

Viziunea noastra este orientata catre un viitor in care problema deseurilor devine trecut, in care aportul nostru la imbunatirea mediului inconjurator se face intr-un mod activ si colectiv:

POLARIS M HOLDING, IMPREUNA PENTRU UN ORAS CURAT!

In anul 2005 am construit in Constanta, o statie de sortare a deseurilor municipale, in care sortam, gestionam, balotam deseuri precum: mase plastice, deseuri de materiale feroase, deseuri de materiale neferoase, deseuri de carton si hartie. De asemenea, producem fulgi din ambalaje PET si granule LDPE / HDPE / PP obtinute din deseuri de ambalaje din material plastic (folii, obiecte de uz casnic, ambalaje sub forma de flacoane, bare auto, navete, cutii etc).

In perioada sezonului estival, Polaris asigura serviciul de salubrizare si in statiunea Mamaia. Intentia noastra este de a promova nu doar un oras curat si sanatos, ci si un litoral pe masura, care sa se poata ridica la nivelul standardelor europene.
Compania Polaris urmareste o crestere si eficientizare permanenta, imbunatatindu-si constant serviciile si logistica. Astfel, in anul 2007 am initiat un program de modernizare a recipientilor in municipiul Constanta, inlocuind recipientii de 4 mc³ cu altii noi de 1,1 mc³. De asemenea, parcul nostru auto din Constanta precum si de la toate punctele de lucru este innoit si actualizat periodic.


Contact Constanta
 

MANGALIA

In noiembrie 2008, Polaris M Holding incheie un contract pentru servicii de salubrizare cu Primaria Municipiului Mangalia . Obligatiile cuprinse in acest contract includ: colectarea si transportul deseurilor municipale, salubrizarea stradala, deszapezirea si combaterea poleiului. Compania Polaris – Mangalia presteaza si servicii de dezinsectie aeriana.

Polaris a creat in muncipiul Mangalia aproximativ 100 de locuri de munca.

Municipiul Mangalia se bucura de un renume national si chiar international datorita asezarii si istoriei sale. Polaris se ridica, prin serviciile sale profesionale, la standardele de salubrizare cerute atat de locuitorii municipiului, cat si de turistii romani si straini veniti in aceasta statiune.


Contact Mangalia
 

TARGU JIU

In octombrie 2007, Polaris M Holding castiga licitatia cu Primaria Municipiului Targu Jiu pentru serviciul de colectare si transport deseuri municipale.
In momentul preluarii serviciului de salubritate in municipiul Targu Jiu, obiectivul principal l-a reprezentat reabilitarea totala a acestuia. Acest lucru a fost posibil prin:

 • cumpararea de utilaje si echipamente noi;
 • inlocuirea tuturor recipientelor pentru colectarea deseurilor si introducerea pe zone pilot a containerelor pentru colectare separata.

Printre actiunile in care s-a implicat Polaris M Holding in Targu Jiu se numara:
Inlocuirea boxelor de gunoi cu platforme de colectare a deseurilor municipale.

In decembrie 2009, Polaris – Targu Jiu, impreuna cu Primaria Municipiului Targu Jiu, au demarat o actiune de inchidere a boxelor de gunoi (tobogane) din blocurile turn si inlocuirea acestora cu platforme speciale de colectare a deseurilor municipale pe care le-a dotat cu europubele. In mai 2010, aceasta actiune a fost reluata de Polaris in colaborare cu Radio Targu Jiu, sub denumirea „Stop gunoiului de-a dura!”. Prin demararea aceste actiuni, Polaris a urmarit inchiderea boxelor de gunoi (tobogane) de la blocurile turn din oras. Programul actiunii a constat in stabilirea zilnica a unei sedinte in cartierele in care existau astfel de tobogane. Scopul acestor sedinte a fost informarea cetatenilor cu privire la beneficiile inchiderii acestor boxe.
In urma acestei actiuni s-au inchis 3 boxe de gunoi.

In fiecare an, Polaris M Holding initiaza actiunea de spalare a eurocontainerelor de 1,1 mc si de reparare a platformelor dintre blocuri.


Contact Targu Jiu
 

JUDETUL TELEORMAN

In august 2013, Polaris M Holding isi incepe activitatea in judetul Teleorman in urma castigarii licitatiei de atribuire a contractului de salubrizare cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Teleorman , contract valabil pe o perioada de 8 ani.
Prestam servicii de colectare si transport deseuri municipale, salubrizare stradala, deszapezire si combatere polei in 5 orase din judetul Teleorman : Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Videle si Zimnicea, precum si in 92 de comune.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei Polaris il reprezinta dezvoltarea unui sistem de gestionare eficient al deseurilor municipale. Astfel, am achizitionat pentru judetul Teleorman 5 statii de transfer in valoare de 2 milioane de euro .

Parcul auto din judetul Teleorman este alcatuit din:

 • 37 de autogunoiere achizitionate prin programul ISPA;
 • 5 utilaje abrollkipper;
 • 4 autogunoiere de 7 mc³;
 • 1 skipper.

Contact Teleorman
 

ALBA-IULIA

In octombrie 2013 , Polaris M Holding isi incepe activitatea in municipiul Alba Iulia in urma castigarii licitatiei de atribuire a contractului de salubrizare cu Primaria Municipiului Alba Iulia , contract valabil pe o perioada de 3 ani.
Serviciile pe care le prestam in municipiul Alba Iulia sunt: colectare si transport deseuri municipale, salubrizare stradala, deszapezire si combatere polei.

Parcul auto din municipiul Alba Iulia cuprinde urmatoarele utilaje:

 • autogunoiere de 14 m³;
 • autogunoiere de 7 m³;
 • autospeciale multifunctionale cu hooklift;
 • autospeciala multibena tip Skiploader, utilizat special pentru deseuri constructii;
 • autospeciala multibena cu macara, tip Graifer, utilizat pentru colectare separata deseuri – igloo;
 • autospeciala pentru spalat si igienizat containere;
 • automaturi;
 • multifunctionale:
  • pentru maturat trotuare si alei (in perioada verii);
  • cu imprastietor de material antiderapant si lama (pentru sezonul rece);
 • aspiratoare stradale;
 • imprastietoare material antiderapant – Bombelli;
 • bene de 5.5 m³ si 18 m ³;
 • suprastructuri pentru spalat si stropit carosabil – productie proprie;
 • lame pentru indepartarea zapezii montate pe autovehicule;


Contact Alba-Iulia

 

BUMBESTI JIU

In februarie 2014, Polaris M Holding semneaza cu Primaria orasului Bumbesti Jiu contractul de salubrizare pentru activitatile de colectare, transport si depozitare a deseurilor municipale.

Platforme subterane montate la Bumbești Jiu

La inceputul lunii octombrie 2014, Polaris a implementat un nou sistem de colectare a deseurilor in platforme subterane. Datorita acestei solutii moderne de colectare si gestionare a deseurilor menajere s-a renuntat la sistemul traditional in care containerele erau localizate la suprafata.

In Bumbesti Jiu, primele doua platforme subterane au fost montate si date in folosinta, urmand ca pana la sfarsitul lunii octombrie sistemul sa fie completat cu alte 6 platforme subterane.

Investitia s-a ridicat la 120.000 euro si este suportata integral de compania Polaris M Holding.

Procedeul de functionare a a platformelor subterane consta in ridicarea containerelor, printr-o instalatie hidraulica, la nivelul solului. Fiecare platforma contine 4 containere pentru deseuri menajere, cu o capacitate de 1,1 mc fiecare.

Avantajele oferite de acest sistem sunt:

 • colectarea deseurilor in conditii salubre si de protejare a mediului inconjurator;
 • reducerea mirosului neplacut emanat de deseuri;
 • acest sistem reprezinta o alternativa estetica la sistemul traditional, integrandu-se perfect in peisajul urban;
 • scormonirea si imprastierea deseurilor de catre oamenii strazii si animale nu mai este posibila;
 • in caz de incendiu sau vreme neprielnica, acest sistem nu este afectat datorita amplasarii in subteran a containerelor;
 • sistemul prezinta rezistenta la actele de vandalism.

Polaris a introdus acest sistem de colectare subterana la punctele de lucru din Targu Jiu si Mangalia, Bumbesti Jiu fiind cel de-al treilea punct de lucru care beneficiaza de acest tip de colectare si se numara astfel printre primele 10 localitati din Romania care utilizeaza acest sistem de platforme subterane.

Colectare separata a deseurilor reciclabile - containere de tip Igloo

Fractia uscata, reprezentata de deseurile reciclabile, este acoperita in orasul Bumbesti Jiu de containere de tip Igloo.

In dreptul fiecarui sistem subteran, in locuri usor accesibile cetatenilor, sunt amplasate containere de tip „Igloo” unde pot fi colectate separat deseuri reciclabile precum: hartie/carton, plastic, aluminiu, Pet-uri etc.


Contact Bumbesti Jiu

 

JUDETUL TIMIS

In septembrie 2014, Polaris semneaza contractul cu Consiliul Judetean Timis pentru serviciul de salubrizare in care sunt incluse urmatoarele activitati:

 • operarea Statiei de transfer Timisoara si a centrelor de colectare Jimbolia, Deta si Faget de pe raza judetului Timis;
 • transportul deseurilor de la Statia de transfer / Centrele de colectare la Depozitul de deseuri nepericuloase Ghizela.


Contact Judetul Timis Galerie Foto - Jud Timis

 

SLOBOZIA

In octombrie 2014, Polaris castiga licitatia cu Primaria Municipiului Slobozia pentru serviciul de colectare si transport deseuri menajere.

In urma incheierii contractului de salubrizare, Polaris si-a asumat:

 • indeplinirea obiectivelor de mediu privind colectarea separata a deseurilor reciclabile si reducerea cantitatii de deseuri depozitata la rampa ecologica;
 • achizitionarea de utilaje si echipamente noi. Flota auto din municipiul Slobozia este compusa din:
  • 4 autogunoiere – 14 mc;
  • 1 autogunoiera 7 mc;
  • 1 abrolkipper;
  • 1 automatura;
  • 1 bascula graifer;
  • 1 skipper;
  • 1 automatura Hako (alei, parcuri);
  • 2 aspiratoare stradale.

Eficienta serviciilor, profesionalismul angajatilor sai, investitiile in infrastructura tehnico-edilitara sunt o parte din obiectivele pe care compania Polaris isi bazeaza activitatea.

Viziunea pe care s-a axat Polaris pune accent pe protejarea mediului inconjurator, pe sanatatea si pe confortul populatiei, precum si pe legislatia europena in domeniu.

Inca din 2011, Polaris a introdus sistemul de colectare separata a deseurilor prin amplasarea de puncte de colectare diferentiata. Astfel, la fiecare punct de lucru, Polaris asigura comunitatii si companiilor servicii de colectare separata a deseurilor, precum actiunea “Sacul galben” si containere de tip Igloo.


Contact Slobozia