Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Salubrizare

Parc auto

Polaris M Holding efectueaza activitatea de colectare si transport a deseurilor cu ajutorul utilajelor din parcul auto propriu.

Am investit in tehnologie

Constientizarea unui comportament responsabil fata de mediu si necesitatea de a oferi servicii complexe si de calitate comunitatii au determinat firma Polaris M Holding sa investeasca peste 15 milioane de euro in parcul auto propriu. Cele aproximativ 300 utilaje din care este format parcul auto respecta normele de poluare admise EURO 4, EURO 5 SI EURO 5 EEV si cuprinde o gama completa de autovehicule, echipamente si utilaje moderne pentru executarea serviciilor de salubrizare.

In prezent, Polaris deruleaza un program de modernizare a parcului auto ce vizeaza achizitionarea de autovehicule cu o norma de poluare EURO VI.

Dezvoltarea unui sistem de gestionare eficient al deseurilor municipale se bazeaza atat pe mijloacele de colectare si transport, cat si pe o infrastructura tehnico-edilitara specifica. Din acest motiv, Polaris a investit peste 2 miloane de euro in 6 statii de transfer si a construit 2 statii de sortare a deseurilor in municipiile Constanta si Arad.

Ne dorim ca activitatea prestata de noi sa se dezvolte, motiv pentru care am dotat toate autogunoierele cu sisteme de localizare si pozitionare G.P.S., avem astfel posibilitatea de a verifica cu exactitate pozitiile autovehiculelor si respectarea graficelor zilnice ale acestora.

Investitiile permanente in reinnoirea parcului auto, protejarea mediului, protectia muncii si programele de responsabilitate sociala se reflecta in pozitionarea excelenta a companiei Polaris pe piata serviciilor de management al deseurilor si directia ascendenta in activitatile prietenoase cu mediul.

Am investit in calitatea serviciilor prestate si in resurse umane

Cresterea calitatii serviciilor prestate, cat si investitia in factorul uman sunt doua elemente interdependente.

Deoarece consideram ca potentialul uman reprezinta cea mai importanta resursa din compania noastra investim permanent in angajatii nostri, acestia participand gratuit la cursuri de perfectionare, calificare si recalificare. Pentru a respecta criteriile de performanta, de dezvoltare si eficienta cerute de populatie si agentii economici, investitia se realizeaza la nivel de factor uman si la nivel tehnologic, in parcul auto.

 

Pentru activitatea de salubrizare, Polaris M Holding are in dotare urmatoarele tipuri de autospeciale si echipamente:

 • automaturi stradale si pentru trotuar;
 • aspiratoare stradale;
 • autospeciale de spalat si igienizat containere si pubele pentru deseuri municipale;
 • autogunoiere de 7 mc, 14 mc , 16 mc, 18 mc;
 • autospeciale multifunctionale tip hooklift (cu brat ridicator) si macara, care pot fi echipate cu urmatoarele suprastructuri:
  • suprastructura de imprastiat material antiderapant – Morselli E Maccaferri; Bombelli, dar si productie proprie;
  • suprastructura autostropitori – productie proprie;
  • suprastructura tip container de 17 si 19 mc – productie proprie;
 • autospeciale cu macara, tip Graifer, utilizate la colectarea separata a deseurilor inerte, dar si pentru colectare containere de tip igloo-uri;
 • autospeciale multibena tip Skiploader (container de 5.5 mc), utilizate special pentru deseuri inerte;
 • lame pentru indepartarea zapezii montate pe autovehicule.